Salut, eu sunt Andrei, iubesc oamenii și lumina…

 

 

Contact-Andrei-Ivan2

 

 

Așa am decis să mă apuc de fotografie și din același motiv am și rămas cu fotografia ca singură profesie și hobby principal.

Consider că oamenii nu sunt așa de atașați de fotografie precum ar trebui să fie și nu acordă o importanţă reală imaginilor cu ei. Probabil pentru că asociem fotografiile foarte bune cu vedetele sau diverse personalităţi care sunt intangibile pentru marea majoritate. Ceea ce îmi doresc din toată inima este să aduc oamenii mai aproape de fotografie, să-i fac să aprecieze mai mult imaginile de calitate și munca din spatele lor, prin cea mai bună experiență posibilă pe care le-o pot oferi in ziua nunții.

Mă bucur că ați ajuns aici, sper să vă placă imaginile de pe site-ul nostru.

Daca vrei să ne cunoaştem mai bine te aştept cu un semn pe mail,  însa nu înainte de a arunca o privire peste portofoliu, blog sau ceea ce spun clienţii mei despre mine.


Studii, premii, apariţii în presă şi alte lucruri:

Am studiat la Universitatea Naţională de Arte, secţia foto-video.

Am o diplomă în fotografie avansată de la Avantaj Consulting.

Din luna noiembrie 2013 am început o colaborare bimestrială cu revista de modă românească Whisper magazine. Găsiţi pictorialele mele fie în revistă, fie pe site-ul meu cu proiecte de modă – www.vanity-zero.com.

Câteva imagini realizate de mine pentru colecţia Fill in the Blank au apărut în revista Glamour, în cadrul unui articol despre designerul Anca Miron.

Feature pe Fashionserved cu fotografiile Saint Hooligan (designer Alexandru Nimurad).

Marele premiu la concursul F64 “Atunci şi Acum”

Câstigator la concursul organizat de Dragoş Asaftei şi Photo magazine “Cea mai bună fotografie 2011“

Câştigător la concursul organizat de 100%.ro pentru a fotografia colecţia de haute couture semnată Philippe Guilet (apariţii în Forbes, The One, CotidianulJurnalul NaţionalStyleReport şi AloModa)

Premiul I la concursul F64 “Be Light, Be Strobist”

Visual Rock Fantasy II (expoziţie de grup)

ARTFall Expo (expoziţie de grup)

 

 

Site-ul www.andreiivan.ro este operat de Ivan Andrei-Iulian Persoana Fizica Autorizata, CUI: 34499178, Nr. reg. comertului: F40 /2021/2015 cu sediul in Strada Barca 18, Bucuresti, Romania.