1

Cât costă?

Costurile incep de la 1000 euro pentru fotografia de nuntă, însă cei mai multi clienți aleg să investească între 1200-1500 euro.

Exista anumite prețuri speciale pentru nunțile de zi care au loc în perioada în care nu se pot realiza cununiile ortodoxe.

2

În cât timp sunt gata fotografiile? Câte primim? Sunt editate? Cum le primim?

În maximum 3 luni de la data evenimentului.

Exista o optiune pentru same-day-edit (un rezumat realizat in ziua nunții) și o alta pentru predare prioritară.

Nu număr cadrele, variază extrem de mult de la eveniment la eveniment, orientativ, numărul minim este de 500 fotografii pentru ziua nunții.

Toate fotografiile trec printr-un proces de editare de luminozitate, culoare, contrast. Stilul este natural, oarecum cinematic. Corecții locale (scos anumite persoane sau obiecte din fotografii, etc) se fac doar contra-cost și în limita posibilitaților.

Predarea se va face online prin Google Photos (galerie permanenta) + Myairbridge (rezolutie intreaga) sau un serviciu similar. Vor si pastrate in arhiva mea personala pe termen lung, insa nu pot garanta pastrarea lor pe un termen nelimitat, e bine sa va faceti cateva copii de siguranta.

3

Lucrezi singur sau cu o echipă? Vii tu personal sa ne fotografiezi nunta sau trimiți pe altcineva?

Tot ce vedeți pe site este realizat de mine. Întotdeauna voi fi eu fotograful principal, cu excepția unui caz de forță majoră.

Exista și optiunea de al doilea fotograf.

4

Faci și video? Ne intereseaza un pachet foto-video

Sunt fotograf, mă ocup doar de fotografie. Vă pot recomanda însă câțiva colegi cu care am colaborat bine de fiecare dată.

5

Ai backup la echipament?

Desigur, folosesc 2 camere profesionale Canon 5D mark III care scriu fiecare simultan pe câte 2 carduri, 4 obiective – 24mm f/2.8, 35mm f/1.4, 50mm f/1.4, 100mm f/1.4 și 2 blitzuri, imaginile sunt copiate pe 3 harduri disticte, iar echipamentul e protejat de un hardcase aproape indestructibil 😀

6

Poti veni în Iași? Sau Madrid?

Locuiesc în București însă sunt disponibil oriunde în țară sau străinătate.

7

Stai toată ziua si toată noaptea cu noi? Ai o limita de timp?

In principiu da, însă în limita a 17 ore.

Te-am lămurit? Perfect! Dacă nu, poți apăsa oricum butonul de mai jos, te va duce la secțiunea de contact unde îmi poți cere mai multe detalii.