Servicii, parteneri şi recomandări foto pentru ziua nunţii

Fotografie realizata la o sedinta foto speciala

 

Ofer servicii de cea mai bună calitate.
Deşi pot realiza fotografii de toate genurile, mă specializez în fotografiatul oamenilor. Fie că sunt momente de surprins la un eveniment sau un concept special la o sedinţă foto, puteţi avea încredere în mine să surprind povestea voastră în întreaga ei frumuseţe.
Ca stil fotografic, în ziua nunţii jonglez între fotojurnalism şi fotografia regizată, capturând atât zâmbetele din timpul evenimentului, cât şi delicateţea momentelor dintre miri la şedinţa foto. Datorită experienţei mele şi în alte genuri de fotografie (în special fotografia de modă), găsesc uşor lumina care vă scoate în evidenţă cel mai bine trăsăturile sau, de ce nu – dacă timpul şi locatia o permite – o pot crea chiar eu. Vă voi fi un ghid calm, care vă va îndruma cu grija postura şi gesturile pentru a realiza cele mai bune imagini pe care le puteţi avea împreună, iar pe de cealalta parte, voi fi un observator tăcut – plus un mic click 🙂 – atunci când situaţia mi-o va cere.
Fotografiile sunt retuşate cu gust, de regulă cât mai natural, pentru a reflecta realitatea cum o văd eu în momentul când declanşez shutter-ul pentru a realiza imaginea respectivă.
Puteţi vedea cum lucrez privind imaginile din galeria dedicata nunţilor sau pe blog, iar pe Filedenunta.ro găsiţi un scurt interviu despre fotografia de eveniment.

Parteneri *serviciile lor nu sunt incluse în oferta mea de preţ

Lucrând și în fotografia de modă, am cunoscut și am colaborat cu mai mulți make-up artiști și hairstiliști. Câțiva dintre ei fac parte acum din echipa mea permanentă și vi-i recomand cu căldură pentru a vă ajuta să arătați impecabil pe tot parcursul zilei nunții:

Andreea Cecilia Dincă (make-up artist)
• Andreea Iordache (hairstilist)
• Anca Elena Bălan (make-up artist și hairstilist)
• Dana Ciortescu (hairstilist)
Dionisie Lupu (hairstilist)
• Irina Anca Păun (make-up artist)
• Emese Rozsa (make-up artist)

În ceea ce priveşte filmarea, lucrez cu câteva echipe excelente, pe care vi le recomand cu mare plăcere, în funcţie de gustul şi bugetul vostru. Nu sunteţi obligaţi să ne luaţi împreună, puteţi alege pe altcineva pe video, însă cu oamenii de mai jos am mai lucrat şi am făcut echipă bună, aşadar puteţi fi siguri că filmarea va fi pe măsura fotografiilor 🙂

Răzvan Roşu (razvanrosu [@] ymail.com | 0768.840.920)
• Florin Muşeţoiu (musetoiuflorin [@] gmail.com)
Cătălin Horaţiu (contact [@] catalinhoratiu.ro)
• Ştefan Mirea (contact [@] unikt.ro)

Iar dacă aveţi nevoie de cineva cu multe-multe idei frumoase, care să vă ajute cu organizarea nunţii de vis, daţi-i un mail Adrianei de la Creatorii de nunţi sau Andradei aka The Wedding Styler.

Fotografia de nuntă

Aici sunt multe de discutat, aşa că mai bine o luăm uşor. În primul rând, pentru că știu că organizarea unei nunți nu e cel mai ușor lucru, aici găsiți câteva sfaturi care să vă ajute să aveți fotografii (și amintiri) mai frumoase. Sper că vă vor fi de folos 🙂

Legat de oferta mea: eu am un pachet de bază – prin care asigur acoperirea integrală a nunţii –, plus alte servicii opţionale. Ce înseamnă asta?

În primul rând – cununia civilă. Aici depinde de modul în care vă organizaţi voi. Dacă este în aceeaşi zi cu nunta sau în timpul săptămânii, acoperirea cununiei civile este cuprinsă în pachetul de bază. În general, însă, eu nu recomand să faceţi cununia civilă în aceeaşi zi cu nunta, căci veţi fi aglomeraţi, pe fugă şi stresaţi. Şi (cel mai important lucru – pentru mine cel puţin) – nu vom avea suficient timp pentru imaginile de cuplu. Majoritatea cuplurilor cu care am lucrat au avut cununia civilă într-o zi de vineri, imediat înaintea zilei nunţii.

Recomand să optaţi înainte de nuntă pentru o scurtă şedinţă de logodnă sau save the date, pentru a ne cunoaşte şi pentru a vedea cum arătaţi voi în fotografiile mele. În felul acesta, eu reuşesc să vă surprind mai bine în imagini, iar voi veţi fi mai relaxaţi în ziua nunţii sau la trash the dress.

În mod ideal, aş dori să avem suficient timp pentru şedinţa foto de cuplu, asta însemnând minim 2 ore în locaţie (3-3.5h cu tot cu drumul). În plus, cea mai frumoasă lumină este cea de apus, aşa că ar fi bine de luat şi asta în considerare când stabiliţi orele pentru biserică şi restaurant – fireşte, nu e o constrângere, e doar situaţia ideală pentru fotografiile voastre de cuplu. Dacă totuşi nu se poate găsi suficient timp, recomand cu tărie un trash the dress.

Bun, ce mai putem face în afară de cele mai sus, din oferta standard? Ne putem juca destul de mult – de pildă, înainte de nuntă putem face, ca alternativă la variantele obişnuite, o invitaţie stop-motion foarte expresivă.

Imaginile realizate la şedinţa foto din ziua nunţii se pot proiecta pe un ecran, seara, la restaurant. Dacă avem suficient spaţiu, putem organiza chiar şi un photobooth – distracţia e garantată.

Cât despre trash the dress, cum spuneam, îl recomand când nu se găseşte suficient timp în ziua nunţii pentru pozele de cuplu, ori dacă doriţi un cadru special pentru acestea. Spre surprinderea mea, multe mirese au crezut că trebuie neapărat să distrugem rochia făcând aceste fotografii. Nu, rochia nu se distruge, de fapt, nici măcar nu cred că am reusit să deteriorăm o rochie mai mult decât ce suferă în ziua nunţii. Aşa că nu trebuie să vă temeţi, rochia va fi în siguranţă! 🙂 Avantajele unei astfel de şedinţe foto sunt că avem suficient timp pentru poze, iar voi nu mai sunteţi stresaţi precum în ziua cea mare. În plus, avem o mai mare libertate în ceea ce priveşte locaţia – sau locaţiile, putem merge la mare sau la munte, sau oriunde vă doriţi voi. În plus, în preț e inclus machiajul și coafatul.

Fotografiile finale le veţi primi pe DVD-uri personalizate. Desigur, vă pot oferi şi albume de cea mai bună calitate sau printuri, aşa că imaginile vor arăta impecabil.

Pentru a verifica disponibilitatea pentru o anumită dată sau pentru orice alte întrebări sau detalii, vă rog să mă contactaţi.

 

Contact