Oferta de preturi 2016

 

Pachete

 

 

 

Buun. Dar haideţi să le luăm pas cu pas, căci nici o nuntă nu este la fel, aşa că putem tăia sau adăuga unele lucruri, iar eu vă pot pune la dispoziţie mai multe opţiuni, în funcţie de ceea ce vă doriţi.

Mai jos aveţi o scurtă descriere şi preţurile à la carte (pachetele includ discounturi față de aceste prețuri) pentru fiecare serviciu.

Cununia civilă – 150 euro
În oferta curentă, cununia civila este inclusă gratuit în toate pachetele dacă este în aceeaşi zi cu nunta sau în timpul săptămânii (în alte weekend-uri voi avea alte nunti). În general, însă, eu nu recomand să faceţi cununia civilă în aceeaşi zi cu nunta, căci veţi fi aglomeraţi, pe fugă şi stresaţi. Şi (cel mai important lucru – pentru mine cel puţin) – nu vom avea suficient timp pentru imaginile de cuplu. Majoritatea cuplurilor cu care am lucrat au avut cununia civilă într-o zi de vineri, imediat înaintea zilei nunţii. Tot aici, dacă doriţi şi o şedinţă foto (o ora) imediat după cununie – 75 EUR, iar acoperirea recepţiei la restaurant (până la ora 00:00) – 75 EUR.

Cununie Corina si Dan - 202 copy

Şedinţă foto după cununia civilă

Ziua nunţii (pregătiri, cununie religioasă, şedinţa foto, petrecerea) – 1000 euro

În ziua nunţii sunt alături de voi de la pregătiri până după tăierea tortului. Pentru pregătiri, vă recomand să rezervaţi o cameră de hotel spaţioasă, cu ferestre mari. Ştiu că părinţii voştri vor insista să le faceţi acasă, însă de cele mai multe ori acasă nu este nici spaţiu, nici timp, din cauza numeroşilor invitaţilor care vă vor întrerupe ca să vă felicite. La şedinta foto avem nevoie, în mod ideal, de 3 ore (2 ore în locaţie + drumul). Tot ideal ar fi s-o programăm, dacă e posibil, mai pe seară, în apropierea luminii blânde de apus, care are proprietăţi magice şi ne face să arătăm minunat. Vom stabili împreună o locaţie, în funcţie de cât timp avem la dispoziţie.

Rezumat Iulia si Antonio-0052 copy

Şedinţă foto în ziua nunţii

Fotografiile finale

Imaginile finale le primiţi după o perioadă cuprinsă între 2 şi 3 luni, pe DVD-uri personalizate.

Şedinţa foto de logodnă/save the date – 200 euro

Pe lângă fotografiile superbe pe care le vom face împreună, scopul aceste şedinţe de aproximativ două ore este şi să ne mai cunoaştem un pic. Această şedinţă poate fi realizată în aceeaşi zi în care viitoarea mireasă face o probă de machiaj sau păr, dar nu e obligatoriu. Putem face fotografiile oricând înainte de nuntă, dar ideal cu cel puţin 2 săptămâni înainte, ca să vă pot da imaginile până la eveniment.

Madalina si Bogdan - 0311 copy

Şedinţă de logodnă

Photobooth – 400 euro

Am început de curând să ofer acest serviciu şi multe cupluri au crezut iniţial că e vorba de photobooth-ul clasic, în care se fac poze de buletin. Photobooth-ul meu este un roboţel pe care îl putem pune oriunde aveţi un pic de spaţiu liber la restaurant (chiar afară dacă nu plouă în ziua respectivă). Invitaţii primesc o telecomandă şi îşi pot face singuri fotografii pe care le văd imediat pe un ecran.  Invitații voștri se pot juca cu ochelarii, mustățile și celelalte accesorii. La 1-2 zile dupa eveniment, vă trimit fotografiile într-un link ce poate fi distribit cu uşurinţă invitaţilor.

Şedinţă foto după nuntă (trash the dress sau love the dress)  – 350 de euro

Promit că rochia nu se distruge 😀 şi sunt numai avantaje pentru a realiza această şedinţă foto: avem libertate absolută – sunt al vostru toată ziua! – iar voi sunteţi lipsiţi de grijile din ziua nunţii. Putem face absolut orice vă doriţi: mergem la munte, la mare, pe marginea unui lac ori într-un castel, sau putem chiar să încercăm să facem noi un decor inedit. În plus, echipa mea vă oferă machiaj şi hairstyling gratuit.

15 ani - Cecilia si Vali - 117
Şedinţă foto „trash the dress“

Albume – (exemplu – 30x60cm deshis, 40 de pagini, coperta de piele – 300 euro)
Mai multe detalii şi imagini aici sau răsfoiţi un album virtual aici: cu coperta din piele sau cu coperta din material textil. Putem stabili împreună formatul albumului şi designul albumului, după nuntă.

album_foto_carte_textil_06

Al doilea fotograf – începând de la 400 euro

Această opţiune este pentru cei care îşi doresc două puncte de vedere diferite al evenimentului lor. Deşi în general lucrez singur, înţeleg dorinţa unor clienţi de a avea o acoperire mai diversă a evenimentului.

EXTRA
O invitaţie inedită – 120 euro

Această invitaţie este o alternativă simpatică la cele clasice, din hârtie, şi poate fi trimisă pe e-mail sau postată pe Facebook. Dacă doriţi ceva special pentru invitaţii voştri, putem realiza împreună o astfel de invitaţie stop-motion, în stilul caracteristic al cuplului vostru.

Invitaţie stop-motion

Dacă vă hotărâţi să mă alegeţi pe mine, vă invit la un ceai sau o cafea, să stăm de vorbă, sa ne cunoaştem şi să punem la punct detaliile, împreună.